Bryder min rekorddel 1 med EllaGilbert | Full HD 1080p | Udgivelsesår: December 24, 2017

Af ElizNik December 24, 2017 Visninger: 2488

Dette er den længste video af enhver art jeg nogensinde har gjort: 2 timer! Jeg begynder med at kneppe min røv med det største legetøj jeg fik. Jeg hakker derefter mine fingre i min røv og trækker den så dyb og bred som jeg kan. Jeg vil skifte mellem at vise dig dybden af ​​mit kolon og skubbe min prolapsed butt ud til min grænse. Jeg knepper og knyt mit min stramme røvhul til at hjælpe processen sammen, men jeg fokuserer mest på at gape og prolapsing manuelt ved at skubbe og trække det med mine fingre. Jeg springer meget under processen, så nyd de høje lyde hehe. Hvordan ser min røvhul ud efter 2s timer med at knække, fisting og trække den åben? Få denne video, og du vil blive overrasket over at se, hvor elastisk min endetarm kan få, og hvor langt jeg kan skubbe min prolaps ud. Jeg har helt sikkert brudt nogle personlige rekorder her!

2017 | MP4 | Full HD | 1920 × 1080 | 01: 02: 01 | 3,85 GB

Spil online video på keep2share Download keep2share

Relaterede stillinger

leatherdyke.cc © 2014 - 2017